Current time: 09-06-2010, 05:58 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wyciągarki
04-29-2010, 05:27 PM
wyciągarki
Mój chłopak chce otworzyć swój własny warsztat samochodowy ,jest po szkole mechanicznej i bardzo lubi grzebać w autach.Mamy auto i jak tylko ma czas to zaraz idzie coś przy nim
porobić normalnie masakra.Więc postanowił że połączy przyjemne z pożytecznym i otworzy warsztat bedzie naprawiał auta i takie tam inne rzeczy ,zakładał wyciągarki i inne rzeczy na
których się zupełnie się nie znam.Już dzwonił do niego kolega i pytał się go czy nie założy mu do jeepa http://www.dragonwinch.com]wyciągarki .Wyciągarki samochodowe zakłada się nie tylko do takich aut do innych
ponoć też.Mam nadzieję że przez ten jego warsztat nie ucierpi nasze życie bo mam takie wrażenie że będzie przesiadywał tam dniami i nocami Smile Ale jeszcze spokojnie bo on musi sobie
jeszcze zanleźć miejsce na ten cały warsztat i pokupować różne rzeczy ,on niby juz cos tam ma ale twierdzi że mało .Mamy przy domu dość duży garaz więc może tam byłoby dobrze ?
Bo jak by miło być to gdzieś daleko to nie wiem czy by mu się opłacało płacić komus za wynajem jakiejś dużej powierzchni na przykład magazynowej.Zresztą to jego sprawa i jego
wyciągarki hehe wię c niech sam coś myśli ja mu mogę tylko doradzić i tyle.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

medycyna estetyczna kraków - zaprzyjaznione - Stomatolog Kraków - zaprzyjaznione - ortodonta krakow - zaprzyjaznione - system lojalnośœciowy - zaprzyjaznione - siedziska stadionowe - zaprzyjaznione - haluks - zaprzyjaznione - krzesło - zaprzyjaznione - projekty domów - zaprzyjaznione - Ząb Kraków
Zipp Zipp Zipp • Materiałoznawstwozabytki kołobrzegkuchnia aranżacje • oferty pracy praca drukarz ogłoszenia • zakład pogrzebowyweseleprzepisy i instrukcje bhpsankcje i kary