|
wyciągarki
|
|
|
|||
|
|||
|
wyciągarki
Mój chłopak chce otworzyć swój własny warsztat samochodowy ,jest po szkole mechanicznej i bardzo lubi grzebać w autach.Mamy auto i jak tylko ma czas to zaraz idzie coś przy nim
porobić normalnie masakra.Więc postanowił że połączy przyjemne z pożytecznym i otworzy warsztat bedzie naprawiał auta i takie tam inne rzeczy ,zakładał wyciągarki i inne rzeczy na których się zupełnie się nie znam.Już dzwonił do niego kolega i pytał się go czy nie założy mu do jeepa http://www.dragonwinch.com]wyciągarki .Wyciągarki samochodowe zakłada się nie tylko do takich aut do innych ponoć też.Mam nadzieję że przez ten jego warsztat nie ucierpi nasze życie bo mam takie wrażenie że będzie przesiadywał tam dniami i nocami Ale jeszcze spokojnie bo on musi sobie jeszcze zanleźć miejsce na ten cały warsztat i pokupować różne rzeczy ,on niby juz cos tam ma ale twierdzi że mało .Mamy przy domu dość duży garaz więc może tam byłoby dobrze ? Bo jak by miło być to gdzieś daleko to nie wiem czy by mu się opłacało płacić komus za wynajem jakiejś dużej powierzchni na przykład magazynowej.Zresztą to jego sprawa i jego wyciągarki hehe wię c niech sam coś myśli ja mu mogę tylko doradzić i tyle. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

Ale jeszcze spokojnie bo on musi sobie