Current time: 09-08-2010, 05:52 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ortodonta Kraków
04-29-2010, 05:24 PM
ortodonta Kraków
Szukam firmy która zalożyła mojej firmie reklamę i stronę internetową.Stomatologia Kraków lub http://www.klinikaimplantologii.pl ortodonta Kraków tak mogłaby się zaczynać reklama. Mam kilka gabinetów w Krakowie i wydaje mi się że reklama w internecie to dobry pomysł a stronę w internecie ma już prawie każda firma,strona w internecie to podstawa,a ja chciałabym żeby moja strona była nie tylko ładna ale także praktyczna.Wszystko musi być czytelne,szata graficzna też musi być wyjątkowa w ładnych barwach.Ortodoncja Kraków to też dobre hasło ale mam nadzieję że firma która zajmie się moją reklamą,zajmie się tym naprawdę fachowo i weźmie pod uwagę wszystkie moje prośby dotyczące wyglądu strony.Widziałam inne strony dla gabinetów dentystycznych i nie które są naprawdę ładne i bardzo czytelne,łatwo można znaleźć numer telefonu do gabinetu,adres gabinetów i cennik usług.Jeszcze nie wiem jak dotrę do tej firmy która robiła tą stronę ale mam nadzieję że to nie bedzie trudne.Wystarczy że poproszę właścicielkę gabinetu o telefon do firmy.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Luxury apartments Krakow - zaprzyjaznione - narzuty - zaprzyjaznione - Hotel Krakow - zaprzyjaznione - mieszkanie Warszawa - zaprzyjaznione - Hotel Wroclaw - zaprzyjaznione - domus - zaprzyjaznione - strony flash - zaprzyjaznione - architektura wnętrz Kraków - zaprzyjaznione - Abrotex
super modne fryzury tylko u nas • darmowy horoskop dzienny czytaj teraz • weseleBusy Kraków • Agencja public relations Łódź Telma Group Communications • reklamawww.media.browarek.bizwww.media.azeroth.bizpit 37