|
Hotel Kraków
|
|
|
|||
|
|||
|
Hotel Kraków
Moja mama ma firmę sprzatającą i ostatnio dostała zlecenie od pewnego hotelu na mycie okien.Hotel Kraków ogłosił sie w internecie że szukaja firmy specjalizującej się w myciu okien na wysokościach.Moja mama ma w swojej firmie takich fachowców,więc bez namysłu wysłala swoją propozycję współpracy i dostała to zlecenie. Hotele w Krakowie bardzo często korzystają z usług firm w tego typu sprawach.To zlecenie pomoże jej w przyszłości i możd dostanie też inne podobne zlecenia od hoteli.Hotele Kraków są na najwyższym poziomie więc nie ma się co dziwić że dbają o wszystko.Dobrze że moja mama ma w swojej firmie ludzi którzy nie boją się pracować na wysokości.Ja na przykład mam lęk wysokości i jak jestem na 5 piętrze jak patrze przez okno to już nogi mi się trzęsą.Firma mojej mamy nie działa zbyt długo a już dostaje takie zlecenia,to bardzo budujące.Czasami pomagam mojej mamie w zleceniach i nawet chodzę sprzątać,jeżeli ktoś z firmy mojej mamy nie może.Na mycie okien do hotelu akurat się nie pisze ale inne zlecenia tak. http://www.krakow.hotelsystem.pl Hotel Kraków to jeden z większych w Krakowie i mam nadzieję że to zlecenie nie będzie ostatnim tak dużym.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help